HI és vágókéses HC Mercier fólia tasak hegesztők, most kedvezményes áron!

vegyes

Minőségpolitikánk

ISO 9001:2008-es tanúsítványunkat itt tekintheti meg>

A Reményi Csomagolástechnika Kft. csomagoló anyagok és gépek forgalmazása, csomagoló anyagok gyártása, bércsomagolás valamint alkalmazástechnikai tanácsadás révén Magyarország egyik meghatározó vállalkozása, amely a maga területén elismerést vívott ki ügyfelei körében.

Megszerzett pozíciónk megtartása, valamint a vevőink és érdekelt feleink igényeinek jobb megismerése és ezen igények magasabb szintű kieglégítése érdekében a Reményi Csomagolástechnika Kft. folyamatosan törekszik tevékenységeinek továbbfejlezstésére.

Feladatunk a partnereink minél nagyobb megelégedettségének elérése, elvárásainak folyamatos figyelemmel kísérése, az igények változása alapján minőségirányítási rendszerünk és ezen keresztül az általunk gyártott vagy forgalmazott termékek, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások folyamatos továbbfejlesztése, új beruházásokkal a gazdaságosság fokozása, tekintettel a környezetvédelem egyre fokozódó elvárásaira is.

Minőségpolitikánkat, melyben szervezetünk hosszú távú működésének elveit fogalmaztuk meg, valamint minőségcéljainkat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk célszerűség és alkalmasság szempontjából.

A Reményi Csomagolástechnika Kft. felelőssége kiterjed közvetve vagy közvetlenül azokra az üzleti partnereire, akik beszállítóként kapcsolódnak be a megbízók részére nyújtott szolgáltatások teljesítésébe. A cég minőségi politikája azt célozza meg, hogy:

  • csak olyan beszállítókkal lépünk kapcsolatba, akik a cég követelmény rendszerének, illetve a megbízók által a cég felé tolmácsolt minőségi elvárásoknak megfelelnek. Ennek érdekében a Reményi Csomagolástechnika Kft. tudatos módon fogalmazza meg a minőségi elvárásait beszállítói felé, szigorú szempontok alapján válogatja meg partnereit és a követelmények teljesítését folyamatosan, dokumentáltan ellenőrzi.

A Reményi Csomagolástechnika Kft. tevékenysége során szaktudását, technológiai ismereteit és információit is értékesíti, felhasználva hazai és nemzetközi kapcsolatait. A cég munkájában, a szolgáltatás nyújtásában fontos tényező a humán erőforrás, vagyis a munkatársak: vezetők, beosztottak és kisegítők. Éppen ezért:

  • a minőségi politika kiemelt eleme a vállalati dolgozók kiválasztása, folyamatos képzése, a munkába lépéskor betanítása, az aktuáils napi tájékoztatása, és a tervszerű továbbképzése.

A cég által teljesített szolgáltatások minőségéért viselt felelősség - a vevőkkel közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló - valamennyi munkavállaló egyéni felelősségén alapul.

A munkatársak minőség iránti elkötelezettségéért, a minőségpolitika megvalósításáért és fejlesztéséért a Reményi Csomagolástechnika Kft. vezetősége felelősséget vállal.

Gondoskodunk arról, hoyg a minőségpolitikánkat a munkatársaink megismerjék, megértsék és alkalmazásával hozzájáruljanak a Reményi Csomagolástechnika Kft. sikeres működéséhez.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával, felelősségével és pozitív hozzáállásával járuljon hozzá a minőségirányítási rendszer működésén keresztül a Reményi Csomagolástechnika Kft. sikeréhez.

Minőségpolitikánk egy mondatban: Legfőbb törekvésünk a termékeink és szolgáltatásaink színvonalának növelése, mert hisszük, hogy céljaink végső és legfontosabb nyertesei az egyre elégedettebb partnereink.