Legelterjedtebb csomagolóanyag: a doboz

A csomagolástechnikai eszközök piaca kifejezetten széles, számtalan olyan termékkel találkozhat, amelyeket az évek során tovább fejlesztettek - mind a címzett, mind a feladó kényelmének javára. Stabil, strapabíró és különböző méretben kapható dobozok nélkül szinte elképzelhetetlen lenne a sérülésmentes csomagküldés. A megfelelő csomagolóanyag kiválasztását a küldeni kívánt termék jellemzői befolyásolják - mint a súly, a méret, a forma és a törékenység. Így ezen tényezők figyelembevételével érdemes kiválasztani a  ka megfelelő dobozos csomagolást.. 

A doboz azonban önmagában még nem elegendő, a 100%-os védelem biztosításához különböző térkitöltő anyagokat szükséges alkalmazni a termék sérülésmentes szállítása érdekében.

A dobozok melyik típusát válassza? Mivel töltse ki a szabad helyet a dobozban a sérülésmentes szállítás érdekében? Olvasson tovább és tudjon meg többet!

A csomagolástechnika elengedhetetlen eszköze: a doboz

Kartondobozokat mindenki használ: pakolásra, költözésre, kreatív célokra, játékra és természetesen csomagküldésre. Nem hiába, a dobozok kifejezetten strapabírók, hosszú élettartammal rendelkeznek, újrahasznosíthatók és ellenállóak a külső hatásokkal szemben.

A dobozokban a legjobb, hogy könnyen szállíthatók és rendszerezhetők, sérülésmentesen egymásra pakolhatók, így tökéletesen illeszkednek a futárszolgálat autóiba.

Hagyományos, standard dobozok

A standard dobozokra jellemző, hogy 3 és 5 rétegű kivitelben egyaránt kaphatók. Kiemelkedő minőségének és nagy teherbírásának köszönhetően nagyobb súllyal rendelkező termékek küldésére is alkalmas. 

Méretek tekintetében kifejezetten széles a skála. Változtatható magassággal rendelkezik a legtöbb dobozunk, így akkor sem kell aggódni, ha a termék kissé nagyobb a vártnál. A szállítás, a rakodás és a tárolás megkönnyítése érdekében, amennyiben 

egyedi méretezésű dobozra van szükség, ,cégünk is partner lehet az Ön számára.

Önzáró dobozok

Kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek az újabb típusú, önzáró dobozok, amelyek egyetlen egyszerű mozdulat segítségével összeállíthatók. Nincs szükség különragasztószalagra a doboz zárásához, mert a dobozon egy erős és strapabíró öntapadó záróréteg van, amivel könnyedén lezárható a doboz. Ennek köszönhetően erőteljes tartást biztosít a doboz a benne elhelyezett termék számára. A ragasztócsík 3 rétegű, így garantált a tartóssága.

Egyszerű és gyors hozzáférhetőség

A címzett számára maga a nyitás folyamata is élmény, hiszen a doboz felülete perforációval ellátott, így egyszerűen és sérülésmentesen kibontható. A kíméletes nyitásnak köszönhetően pedig a későbbiekben is újrahasznosítható az ezáltal megkímélt doboz.  Az alja erősített kivitelű, így a nagyobb súllyal rendelkező termékek is kellő magabiztossággal szállíthatók. Hosszúság és szélesség tekintetében széles skálán mozognak az önzáró dobozok, a magassága viszont fix, nem változtatható.

A doboz bélelésére alkalmas térkitöltő anyagok

A teljes körű védelem érdekében érdemes a termék jellegzetességeihez igazodó térkitöltő anyagot választani. Kínálatunkban számtalan lehetőség közül válogathat: megvásárolhatja a hagyományos vagy a biológiailag lebomló térkitöltő chipset, a légpárnás fóliát, a méhsejtcellás csomagolópapírt, a habosított tasakot és az AIRmove (levegővel felfújt párnazsák)fóliát, csak hogy a legnépszerűbbeket említsük.

Amennyiben szeretne egy olyan megoldást, amely kifejezetten az Ön vállalkozása igényeire van szaba, akkor bátran forduljon szakértői csapatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

További kérdések felmerülése esetén keressen bennünket bármely hétköznap 08-16.00 között az alábbi elérhetőségeink valamelyikén vagy az Önhöz legközelebb eső kirendeltségünkön!

Budapest, központi iroda, Ügyfélszolgálat

Tel.: 06-1/459-5080

E-mail: ajanlat@remenyi.hu


Pénzügy

Tel.: 06-1/459-5085

E-mail: szamlazas@remenyi.hu


Budapest szaküzlet

Tel.: 06-1/323-0831

E-mail: bolt@remenyi.hu


Megrendelés

Tel.: 06-1/459-5084

E-mail: megrendeles@remenyi.hu


Budapest, raktárbázis

Tel.: 06-20/214-9638

E-mail: raktar@remenyi.hu, megrendeles@remenyi.hu


Szervíz

Tel.: 06-20/214-6443

E-mail: service@remenyi.hu




Kattintson ide, és ismerje meg vidéki telephelyeink elérhetőségeit!